2021-10-08

En vecka i oktober

God morgon!

Det är fredag igen. Dagarna rullar undan i snabb takt. Än har träden inte fällt sina färgsprakande löv, men det behövs bara en blåsig dag, så står träden nakna igen.


Onsdagskvällen bjöd på en glad överraskning - ett försenat födelsedagsfirande för två av oss i fyrklövern från kören. Det blev en mysig kväll på favoritrestaurangen. Jag åt en mildare variant av Biff Sechuan och drack ett mjukt rödvin till. Mmm så gott! Vi födelsedagsbarn fick varsin vacker lykta att lysa upp höstmörkret med.

Annars har det jobbats på Kupan, dansats Line dance i Röfors, körövats i Finnerödja kyrka, diskuterats böcker på bokcirkeln, lagats kålpudding... Jag träffade mina vänner, systrarna från Makedonien, som hade mycket att berätta om sedan de varit i hemlandet på besök. 

Nästa bok att läsa i bokcirkeln

TV-nyheterna kablar ut kriser och katastrofer. I veckan har det varit en bombexplosion i Annedal, Göteborg och konstnären Lars Wilks och två säkerhetspoliser har omkommit i en bilolycka vid Markaryd. De lokala nyheterna talar om stort covid-utbrott på skolorna i Laxå. 

Nu ska jag hämta tidningen och spä på nyhetsflödet. Hå hå ja ja!

PS: Texten på remsan i lyckokakan från kinarestaurangen löd: Allt går som smort. Framgången väntar!


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...