2022-08-25

Tryckt på pausknappen

Ett litet livstecken bara. Det har varit tyst från mig länge och det beror på att vi drabbades av en rejäl förkylning. Maken skulle ha åkt in på operation i måndags, men var tvungen att avboka den hett efterlängtade tiden. Sjuksköterskan på 1177 sa: - Som du låter kan de inte operera ändå. Så surt!

Själv drabbades jag av en riktig "mansförkylning" med feber i tre dagar, rinnsnuva, huvudvärk, hosta, ont i halsen. Eländig kände jag mig! Maken slapp feber och blev snabbare kry. 

Idag är jag lite bättre, men inte helt. Och idag kommer det beställda covid-testet, så får jag se om det var något annat än en vanlig förkylning.

Solen skiner utanför fönstret. Sensommaren ger allt den har. Livet pågår för fullt, men jag har tagit en liten time-out.  
 

PS: Jodå, det var covid-19 jag råkat ut för! Inte undra på att jag kände mig eländig. Nu håller jag mig undan till på måndag. Men måste hämta beställda matvaror på ICA för allt hemma är slut. Men jag slipper gå runt i butiken och smitta folk, i alla fall.

PS 2: Lyckan är att ha goda vänner! En av dem hämtade mina tre tunga matkassar och körde hem dem till oss! Tack, Bosse! Du är guld värd!

4 kommentarer:

epsilon sa...

Men vilken otur för er båda. Covid är helt klart inte att leka med,har precis bokat in femte sprutan för oss. Och så synd att han inte fick sin operation, hur länge får han vänta nu då?
Om ni behöver hjälp med något så är det bara att slå en pling. Och krya på er.

Maggan sa...

Tack epsilon för omtanken. Det värmer. Vi vet ännu inget om ny tid, men imorgon ska han prata med doktor om sina blodtrycksfall.

Anonym sa...

Så trist! Jag fick en rejäl (odiagnostiserad) omgång före midsommar. Tröttheten satt i länge. Nu har Per fått något liknande, fast han kan sova bort sitt.
Bloggandet verkar avta lite varstans. Du är den tredje idag som tar paus på obestämd framtid. Jag har varit sporadisk länge.
Bloggblad

Maggan sa...

Bloggblad: Jag gillar att blogga, så jag återkommer när orken och lusten finns.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...