2023-12-26

En vit jul


Ja nog blev det en vit jul här hemma i den lilla galliska byn. Massor med snö dråsade ner över oss. Våra planer att fira en gemensam jul dagen före julafton såg ett tag ut att spricka. Stora V fick feber och Joys vinterdäck var lite för klena för väglaget som uppstod i snöovädret. Men det klarnade och Stora V piggnade till.

Tomten knackade på fönstret när han kom från skogsbrynet och Stora V släppte in honom och frågade om hon fick hjälpa till med julklappsutdelningen. Lillasyster tyckte att paketen var lika spännande som innehållet. 


Vi fick en riktigt skön jul tillsammans. Det blev några partier Spite & Malice också, som kära svärmor lärt oss. Nu är barnbarnsflickorna riktigt duktiga på att spela, onödigt bra tycker farmor, som inte lyckas vinna så ofta längre. På bilden längst ner till vänster ser vi Eli och lilla Mella, 4 år, som Eli och jag hälsade på som hastigast. Mellas moster Edina bjöd på pannkakor, det smakade mums fillibabba.

Nu har lugnet lägrat sig i huset. Maken och jag är själva igen. 

Ha det så bra där ute! Jag skickar en särskild hälsning till dig, vår vän, som ramlat och brutit handleden och fått en spricka i bäckenet. Måtte det läka fort och bra! 💓


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...