2010-06-24

Paus

Jag läste idag ett inlägg, skrivet av På livets trassliga bastmatta. Det fick mig att fundera på hur jag själv skriver och visar mig på bloggen. Visst skriver jag om mitt barnbarn ganska ofta och kanske vad jag åt igår. Tråkigt, tycker en del. På senare tid har det gått allt trögare att skriva och läsarna har blivit färre. Naturligtvis hänger det ihop. Samtidigt tycker jag att det är roligt att blogga och jag gör ju det för min eget höga nöjes skull till stor del. Jag skulle nog sakna det om jag lade av helt.

Det finns så många duktiga bloggare, som skriver kloka, varma, intressanta inlägg. De som är intressantast för mig är lite äldre kvinnor, som jag både kan identifiera mig med och som jag kan inspireras av. Jag hoppas att jag själv kan ge någon något lite att tycka om ibland, då blir mitt bloggande mer meningsfullt.

Idag slutade jag tidigt och skyndade mig hem för att feja i huset. Imorgon får vi storfrämmande. Sent ska syndaren vakna! Nu har jag tagit en rejäl paus för att samla kraft inför nästa attack mot dammråttorna. Städning hör inte direkt till mina favoritsysselsättningar, men det är skönt när allt är rent och fint och luktar gott.

Förresten, vet ni vem som är Sveriges värsta skurgumma? Jo, det är Spridda! Spridda skurar, ni vet!

4 kommentarer:

em sa...

Oj, jag känner mig skyldig som raljerar över vad bloggare skriver om. Det blir lätt så svepande och allmänt. Ointressanta bloggar slutar jag snabbt att besöka - dig läser jag fortfarande!
Jag tror nog att vi alla ibland funderar på vad vi egentligen håller på med, när vi skriver, sån't som vem som helst kan läsa. Och att det periodvis går trögt, tycker jag är rätt naturligt - så är det väl med allt här i livet.
Det finns så mycket som måste göras först - till städningen hinner jag aldrig! Kanske kunde man bjuda in Spridda - eller Ställvisa, som de säger (sa?) i Finland.
Ha det så gott!
Margaretha
denim säger Wv - det måste väl betyda att man ska dra på sig jeansen och... städa? Fast på den gamla goda tiden angav man ju nylonstrumpornas någonting (finhetsgrad?) i denim - eller är jag ute och cyklar?

Maggan sa...

Hej em!
Din blogg är alltid så intressant att läsa och jag känner ofta igen mig. Och ibland får jag mig en tankeställare och det är ju inte så dumt heller!

Nu bara måste jag fortsätta skura! Suck!

Lisan sa...

Som barn tyckte min man synd om tant Enstaka som skurar över hela landet efter att ha hört väderleksrapporten. Min kära svärmor tyckte nämligen att det var jobbigt att skura.

Lisan sa...

När min man var barn var det taqnt Enstaka som hade det förfärligt jobbigt för han hade hört att Enstaka skurar över hela landet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...