2011-07-14

Bättre och bättre dag för dag

"Vänner är sylten på livets gröt" står det på det här härliga kortet som jag fått av kompisen C. Det är bara att instämma. Jag är så otroligt tacksam och rörd över era hälsningar på olika sätt nu när jag inte varit så pigg och kry.

Eftersom jag vet att ni bryr er, så kan jag berätta att jag röntgats med datormografi (det var inte besvärligt) och fått prata med kirurgläkaren som skrivit ut piller för inflammation i gallblåsan. Så efter att ha börjat medicineringen i tisdags så börjar livet sakta återvända. Känner mig bättre och bättre dag för dag...
Igår kväll kände jag att jag måste röra på mig lite och föreslog Maken att vi skulle göra en liten tur till Sockenstugan. Naturligtvis hängde våra kameror med.
Det var en stilla sommarkväll. Molnen speglade sig i det lugna vattnet. Vi hann prata lite med den nya föreståndarinnan för Caféet och dricka en kopp thé, innan det var dags för henne att stänga. Ikväll är det musikunderhållning där. Maken och hans pojkband Tivedspojkarna spelar.
Den första liljan har slagit ut, en skönhet i vitt och lila. Jag har köpt några olika sorter, så det ska bli spännande att se hur de ser ut.

5 kommentarer:

PO66 sa...

Vilka otroligt vackra bilder, får hemlängtan när jag ser Sverige i sommarskrud. Men snart så är vi där!
Stor kram

Maggan sa...

PO66: Tack. Sverige är verkligen vackert så här års. Hoppas att vädret blir riktigt skönt när ni kommer!

Tack för din omtanke och din uppmuntran via telefon. Du är guld värd!

epsilon sa...

Skönt att höra att du mår bättre.
Hoppas att pillren har god verkan.

Anonym sa...

Det är bra med lite omtanke. Ha en fin dag nu !

Steel City Anna sa...

Hoppas du snart mår bättre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...