2011-11-11

Novembertisdag

Idag får det bli ett "i-vimlet"-collage. Bilderna ovan togs i tisdags då det vimlades med besked.

På lunchen besökte avdelningen ortens bowlinghall för en omgång bowling med tilltugg. Jag är inte så framgångsrik precis. De flesta kloten snurrar ner i rännan, men jag fick till en strike i alla fall. Ceasar-salladen efteråt smakade gott.

På kvällen var det föreläsning i La Stada. TCO ordnar alldeles utmärkta sådana gratis för sina medlemmar. Under årens lopp har vi varit på åtskilliga. Denna kväll var det Lena-Maria Klingwall som satt på scenen och inspirerade oss med sina berättelser och med sin sång. Hon gav sina underbart kloka föräldrar äran av att hon aldrig känt sig annorlunda eller förhindrad, trots att hon saknar armar och har ett ben som är mycket för kort. - Att jag är den jag är idag är att jag fått och får så mycket kärlek!

Hemvägen gick på okända vägar ute på mörka Närke-slätten. Jag körde och hade en "notläsare" bredvid mig som upplyste om kurvor och raksträckor. Hon i baksätet satt knäpp tyst. Var hon trött eller var hon förskräckt? Fram kom vi i alla fall, till slut.

Nu är det bara en arbetsdag kvar på veckan och sedan väntar en skön och ledig helg!

Ha det gott!

3 kommentarer:

PO66 sa...

Och här är det helg idag och allt stängt förutom brödbutikerna förstås. Det är slutet på världskriget, ja det första alltså, som firas med pompa och ståt. Tack för trevligt sällskap och god mat förra veckan. Njut av helgen och ta det lugnt.
Kram från oss båda

epsilon sa...

Bowling är väl den enda sport som är rolig även om man inte är så duktig.
Men man undrar ju hur de gör, de som alltid rullar klotet på banan.

Maggan sa...

PO66: Ha en skön helg ni också! Det var kul att ni var här.

epsilon: Jag får väl ta privatlektioner, kanske. Men, förresten, nej det tror jag att jag hoppar över. Någon ska väl komma sist också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...