2012-04-29

Guldstund vid Trystorps Ekängar

Idag har det varit den perfekta dagen för en utflykt till Trystorps Ekängar. Det tyckte många fler än vi. Vi var i gott sällskap. Efter att vi väntat in en bil som varit lite på villovägar travade vårt sällskap ut i den vackra ekskogen. Solen lyste varmt och vitsipporna bredde ut sin vita matta. Lilla Hjärtat tog täten, lycklig över att ha hela klanen med sig. Hon brast ut i Sankta Lucia, där vi tågade fram i en lång rad. Kanske skönt att hon inte valde en annan av hennes favoritsånger, Dinosaurietåget. Nog för att man känner sig ålderstigen, men dinosaurie är nog att ta i i alla fall.
 Vi fick många tillfällen till naturfotografier. Här står herrarna på huvudet för att fånga årets första gullvivor. Efter en lång runda, letade vi till slut upp ett ledigt bord. Det var fullsatt, kan man säga. Vi dukade upp kaffe, the, juice och kaffebröd. Det blev en guldstund i klorofyllen.
Årets bild av ihåliga eken blev den här!

Efter två dygn med Lilla Hjärtat är hennes farföräldrar lika utslagna som sipporna på marken! Men oj så kul det har varit!

3 kommentarer:

PO66 sa...

Här sitter ytterligare två utslagan farföräldrar och hänger i soffhörnet.
Hälsningar från oss båda

Maggan sa...

Man känner verkligen av att man inte längre är tjugo år. Hoppas att ni har det riktigt bra hos er lilla guldklimp!

Anonym sa...

Hej! Det ser trevligt ut vid Trystorp. Ha en fin dag !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...