2012-07-03

Dagens glädjeämnen

Kan man bli annat än glad när man hittar ett sådant här fint brev i brevlådan!! "Jag tycker du är snäll." står det. Gissar att det är lilla grannflickan Lilli som skickat det.

Idag är det en härlig, solig sommardag. Vi har planterat ett magnoliaträd, som jag fått av min vän Miss Jones.  Hoppas det ska trivas i vår trädgård, även om vi har en bistrare växtzon än vad det egentligen ska vara.

När jag alldeles nyss hängde lakan på torkvindan hörde jag ett ljud jag alltid förknippar med en solig sommardag. Det var ljudet från ett enmotorigt flygplan. Tänk att ett ljud kan få en att må så bra.

Det var några av mina glädjeämnen idag!

3 kommentarer:

Musikanta sa...

En sådan underbar bild du har som header! Rart av den lilla flickan att skriva och rita ett så fint brev. Säger mycket om dig också :-).

Jag planterade ett magnoliaträd i vår trädgård för några år sedan. Det blommade när vi satte det och sedan dog det. Vår jordmån här lämpar sig inte för magnolia. Tyvärr, eftersom det är mitt absoluta favoritträd...
Kram från Ingrid

Anonym sa...

Måste bara fråga, din underbara bild du har som header känns väldigt bekant. Är den möjligen från Östra Laxsjön? Grillplatsen på halvön nära Rockebro källa. Har den utsikten från mitt kära sommarhus. Har en underbar bild från en sen midsommarnatt där en liten roddbåt med två personer avtecknar sig mot halvön och ett fantastiskt ljus.

Kram i sommarnatten från I

Maggan sa...

Ingrid: Magnolia är ett osannolikt vackert träd. Hoppas, hoppas att vårt klarar sig.

I: Jag ser likheten, men det är faktiskt utsikt över dammen vid ESAB-parkeringen en tidig, trolsk morgon.

Kram på er båda!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...