2012-08-02

Förslaget


En bild från ett soligt Göteborg igår, då Chefen och jag var på tjänsteförrättning på huvudkontoret. Vi hann med en lunch på Eggers uteservering, innan tåget skulle avgå.

Innan tåget avgick hann även en förslagen tjuv promenera in på tåget och knycka en resväska. Han timade det hela så väl, att när ägaren till väskan sekunderna efteråt sprang efter honom, så låstes dörrarna automatiskt. Tjuven stod lugnt kvar på perrongen och ägaren stod maktlös innanför dörren och tåget sattes i rullning.

Hela kupén var i uppror, alla hade sett mannen. Maken till fräckhet! Det där hade tjuven gjort förut! Som tur var hade ägaren inte några värdesaker i väskan. Det han saknade mest var sin hjärtmedicin.

Imorgon är det fredag, veckans bästa dag!

2 kommentarer:

Musikanta sa...

Rätt fantastiskt att kunna räkna ut exakt när dörrarna skulle stängas. Det såg väl ut som en person som kom inifrån tåget med en resväska, så det var väl därför ingen reagerade.

Jag åker Swebus och där har jag aldrig förlorat någonting (ännu). Men jag ska låta bli att ha kameran i bagaget i fortsättningen. Och almanackan...

epsilon sa...

Man upphör inte att förvånas över vilka trista typer det finns. Hoppas att det bara var smutstvätt i väskan.
Mer än en har väl blivit av med datorväskan bara de vänt ryggen till.
P som åker så ofta har klarat sig hittills och även sett hur väktare fått tag på sån där lymmel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...