2012-09-01

Från dimma till rök

Det blev en verkligt innehållsrik sista augusti 2012. Från morgondimma till rök över kolmila.

Avdelningen på jobbet håller sakta men säkert på att lösas upp. Igår var det dags för den första att lämna skeppet. Härliga, fina Th gjorde sin sista dag hos oss. Chefen hade stickat sockor till oss allihop som avskedsgåva, så här sitter vi för en gångs skull med fötterna på bordet.

På lunchen firades en av de makedonska systrarna, som fyller år på måndag. Det har blivit en så trevlig tradition att vi träffas och äter något gott tillsammans när vi har våra födelsedagar.


Kvällen tillbringades i Flugebyn utanför Karlsborg där en kolmila bolmade för fullt. Folk kom och gick, åt kolbullar med lingonsylt och lyssnade på spelemännen som jammade från scenen. Maken var flitigt "i elden". Han kompade både till durspel och dragspel. Både publiken och musikerna trivdes och dröjde sig kvar tills det mörknade och det blev kolsvart. Efter en skön pratstund vid elden i kojan var det dags att åka hemåt över skogen.

5 kommentarer:

Musikanta sa...

Fantastisk vackra sockar - din chef är duktig. Förstår att du haft en innehållsrik vecka och dessutom väldigt trevlig!
Kram

Maggan sa...

Hej Ingrid!
Ja min chef är både duktig och trevlig. Har haft tur.
Kram

b_lenalindgren@gmail sa...

Vilken stämningsfull dag!
Kram/ Lillasyster L

mossfolk sa...

Men vad gulligt med sockstickningen!

Anonym sa...

Hej ! Jag har nu bytt Konto och adress samt skapat en ny blogg för att emailtjänsten Hotmail kommer snart och försvinna. Den gamla bloggen var kopplad till Hotmails Emailkonton som snart upphör. Denna blogg är kopplad till Gmail istället.

OBS ! Ni som varit följare tidigare får registrera om er för kontot är nu knutet till Gmail !!

Den nya Adressen äe:

http://yngaregubben.blogspot.se/

MVH Janne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...