2014-07-25

Febertemperatur


Termometern på uteplatsen visade feberhetta. Istället för på uteplatsen satte vi oss i plurret, Lilla Hjärtat, Joy, Maken och jag. Det var vi inte ensamma om, förstås. Vi valde ändå en skogsjö djupt inne i Nationalparken. Men vi var tidiga. Den stora rusningen kom när vi "taxade" ut från parkeringsplatsen.

På kvällen var det dags för den tredje Sommarmusik vid Sockenstugan. Denna gång var jag presentatör och de jag presenterade var två unga, urmusikaliska Örebroare. Vi spejade då och då oroligt mot skyn, eftersom svarta åskmoln bullade upp sig i norr. Men vi hade tur. Molnen höll sig bakom oss och åskmullret bidrog bara med lite dramatiska effekter.

Idag är en ny, lat sommardag. Lilla Hjärtat har hoppat omkring i vattenspridaren. Vi vuxna hoppar inte alls.

"Summer time and the living is easy."

1 kommentar:

Musikanta sa...

Nej, här hoppar man inte heller frivilligt. Tyvärr bor vi två km från vattnet och det är otänkbart att GÅ dit i värmen eftersom det inte finns någon skugga heller på vägen.

Att ta bil dit är heller inget alternativ eftersom vägen är två hjulspår och vi fick punktering där när vi försökte köra dit för tio år sen...

Att cykla går inte heller eftersom jag har ett ben som inte tål att man faller. Vägen dit är en brant nerförsbacke med mycket sten...

Så det får bli duschen. Ni ser ut att ha det trevligt och skönt i alla fall.
Kram från Ingrid som ser fram emot besöket i Laxå i morgon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...