2019-11-17

Så roar vi oss i november


En jättetrevlig avslutning blev det i Röfors Folkets Hus. Gullvis båda grupper i line dance träffades och dansade för glatta livet till julmusik.


Det vimlade av cowboysar, farmarflickor och tomtar. Det gällde att hålla tungan rätt i mun till En två tre klapp, en två tre klapp, släp, släp, steg, steg, steg, klapp. Eller Två kamelsteg fram och två strutssteg bak, gå längs staketet, kick, kick. Kul är det och motion får man!

Efter dusch och en stunds vila var det dags att bege sig till Casselgården. Där uppträdde denne man från Vintrosa, vars största idol var en man från Graceland.

Makens födelsedag firade vi genom att åka till Karlskoga lasarett. Vägen dit var mycket disig och dimmig, inte bara sett genom mina ögon. Jag fick en ögonbottenundersökning på ögonmottagningen och sköterskan tyckte sig se grå starr på bägge ögonen. Det blir till att skaffa remiss från en optiker, tyckte hon. Hur ögonbottnarna ser ut får jag reda på när de kollat fotona.

Vi gick ett varv på jättelika Coop Forum och handlade en fin liten dammsugare, schampo och bacon.

Tvärs över gatan låg ett litet hak, Frasses, där vi intog födelsedagslunchen. Maken misstyckte inte.


Igår hade vi besök av vår synnerligen gode vän A från A-sund och då åt vi lite finare. Jag hade gjort smördegsbakelser med crême fraiche, chèvre, honung, fikon och valnötter och Charlie tillagade röding i ugn. Mums filibabba.

Vi tog ett parti Alfapet också. Vi har en pågående turnering sedan 2006 och denna kväll avgick undertecknad med segern.


Nu är det söndag morgon. Maken ska iväg och spela med sitt band om en stund och jag själv ska gå på körkonsert ikväll. Det är den eminenta Anuskakören som står på scenen. Man får göra sitt för att förjaga skuggorna och mörkret!



1 kommentar:

Dilek Kolat sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...