2021-06-10

En bit falukorv av den bästa ni har

Lite osannolikt är det att stå i snabbköpskassan och lägga upp en mjölkkartong, en limpa, ett knippe morötter och en robotgräsklippare på bandet. Men så hände det sig igår när Maken och jag åkte till Rönneshytta och slog till på den minsta varianten av det bästa märket. Än dröjer det innan den blir installerad av en licensierad installatör och innan den får ett eget litet bo, som Maken ska tillverka. Vi köpte också en behändig trimmer, som jag genast gick ut och provade. Så fint det blir!


Idag har det blivit en del fejande både inne och ute. Har ni hört talas om 70-årskrisen? Den genomgår jag just nu. 

Skogskyrkogården i grannskapet är en riktig oas, dit det är skönt att gå ibland. Där kan man slå sig ner på en bänk och uppleva friden en stund, innan det är dags att ta itu med livet igen.

Så vackert det är ute nu i syrenernas tid, det får man ta tillvara på!

Morsning!

PS: Här i Sydnärkenytt, majnumret, finns två artiklar som jag har skrivit. 



4 kommentarer:

epsilon sa...

70-årskris det vet jag precis vad det är. Hade tyckt hela livet att det var lite tramsigt med ålderskriser men vid 69+ slog den till för mig. Jag kunde inte riktigt förstå att den siffran skulle gälla mig, kände mig inte alls redo för den. Jättejobbigt är det ju men det enda jag kan trösta dig med är att det går över så småningom.
Sen blir jag nyfiken på trimmern - märke, batteri etc. Ha det fint i sommartiden!

Maggan sa...

epsilon: Tack för tröstens ord. Jag har heller aldrig drabbats av åldersnoja tidigare. Tror att 40-årsåldern var den bästa, istället!

Du ska få reda på data om trimmern!

em sa...

Jag har aldrig någonsin fattat att jag är så gammal som jag är - det började redan i tonåren - men kriser har jag sluppit. Får kanske en 100-års kris såsmåningom.
Margareth

Maggan sa...

Margaretha: Det är onödigt med kriser! Strunta i 100-årskrisen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...