2022-10-23

Ljus i mörkret


Igår fick vi ett kärt besök på eftermiddagen. Ett sådant där spontant, oväntat och alldeles underbart besök. Pe ringde när vi satt och åt en rätt sen lunch och frågade: - Vad gör ni? Kan vi komma över en sväng? Och någon timme senare stod hon i dörren, LL, med ett tandlöst leende. Två framtänder hade ramlat loss, en när hon åt gurka och en när hon en dag senare satte tänderna i en knäckebrödsmacka. 

Några mysiga timmar förflöt med fika, småprat och lek. Jag fick aldrig fram kameran, men det gjorde inget. LL målade av oss, hela gruppen, med farfar i soffan i centrum. Mamma i orange klänning har en rejäl bula nu. Bäbisen kommer om bara några dagar!

A pro på farfar, Maken har nu lagt en småjobbig vecka bakom sig med njurstensoperation och uppföljning. Fredagens besök på USÖ gick väldigt snabbt. Nu hoppas vi på snar bättring.

I en sal på lasarettet - stilla och sterilt väntrum

Annars så har jag varit på Skogskyrkogården och intervjuat inför pastoratets elbesparingsåtgärder i vinter. Ett vackert litet träd stod och lyste mitt i höstrusket. Det hade alla sina gyllne löv i behåll.


Önskar er mycket ljus och mycket värme, tro och hopp!!

4 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Ett helt underbart "foto" av er alla, bättre än alla foton tillsammans. Bäst helt enkelt. Den bilden ramar du väl in och lägger på främsta plats någonstans?

Karin

Maggan sa...

Karin: Klart att jag gör! Bästa familjefotot får stå på hedersplatsen.

epsilon sa...

Härlig bild!

Bloggblad sa...

Så härligt fria och kreativa former och perspektiv.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...