2008-12-29

Katten också!!

Katten har varit lite krasslig i några dagar. Hon har inte haft någon matlust, varit slö och mått illa. Hon har helt enkelt inte varit sig själv, alls. Så idag gjorde vi slag i saken och bokade tid hos veterinären. Först fick vi låna en kattbur av en snäll granne och sedan hade vi full sjå att hitta Katten som gått och gömt sig i en annan grannes granna tuja. Hon anade väl oråd.

Det där med bilåkning var inte något vidare, tyckte Katten. Hon jämrade sig hela vägen åt husses körning. Efter en lång väntan kom hon så upp på undersökningsbordet och fick även röntga innanmätet. En infektion upptäcktes, men även en hagelkula. Hon har alltså blivit beskjuten! Men det var något som hänt för länge sedan och inte något som orsakade dagens illamående. Tänk sådada elaka människor det finns, ändå.

Doktorn skrev ut penecillin och rådde oss att bara bjuda Katten på kokt fisk ett tag framöver.

Annars har det varit en ledig dag idag och det vankas en till imorgon. Härligt. Kompisen L och jag har börjat planera nyårsaftonens middagsmeny. Det ska bli en smarrig 3-rätters, som vi brukar ha. Men först ska vi fira Joj, äldste sonen, som fyller just på nyårsaftonen.

Vi hörs snart igen!

1 kommentar:

Miss Jones sa...

Hagelkula? Usch, stackas katten! 3-rätters meny låter very nice - vad blir det? Kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...