2009-01-08

Slut på sötebrödsdagarna

Så är sötebrödsdagarna över! Igår började jag jobba igen. En kollega påstod att det var fjorton oxveckor fram till påsk. Men vi ska nog späcka dem med en och annan rolighet också. Det är bara en månad kvar tills vi åker ner till foten av Pyrenéerna och luktar på mimosan. A och U har dragit ner igen till sitt franska byhus och kollar mimosasituationen. Jag förväntar mig en snar rapport. - Ta med er badkläder, sa A i telefonen. Hon visste några varma källor som vi skulle doppa oss i. Det låter ju härligt.

Idag har det blivit rejält omslag i vädret. Igår var det kallt och klart. Solen lyste från en blå himmel på lunchpromenaden. Idag är det plusgrader och det börjar bli lite moddigt.

Jul och nyårshelgen avslutades i tisdags kväll med en festlig musikgudstjänst i Ramundeboda Kyrka. Malin Puls sjöng så skinnet knottrade sig på armarna och en sextett blåsare och vår duktiga kantor förgyllde stunden.

Sköt om er!

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Men oj.... ska ni åka iväg så långt?! Varför just detta resmål? Kanske har du berättat om det tidigare, och att jag har missat det.

Varm kram...

Maggan sa...

Hej Elisabeth: Jo, våra vänner har skaffat sig ett byhus i en liten söt by alldeles vid foten av Pyrenéerna på den franska sidan. Och vi är alltid välkomna att hälsa på. Resan t o r för oss båda kostar lite drygt 1000 kr. Inte farligt! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...