2010-03-08

Ingen måndagssjuka

Syster S, som har flitiga fingrar, virkade en sommarhatt utan mönster när snöstormen ven som värst över oss. Så här söt blev Lilla Hjärtat i den. Systers pyssellust smittade av sig på mig, som stickade en mössa till mig själv i dubbelt garn och tjocka stickor. Det enklaste enkla för min del.

En bacillusk hoppade på mig och nu håller jag mig hemma, åtminstone idag, kanske imorgon. Får hoppas att verkmästaren i magen lugnar ner sig och slutar rumla om. Vad kan man stoppa i sig? Inte ens te får jag behålla.

Det ser ut att vara en underbar dag. Jag ligger så att jag kan se den knallblå himlen, där det går vita streck efter planen som är på väg mellan Arlanda och Köpenhamn. Och Katten håller mig sällskap. Maken är och gör nytta i Hembygdsmuseumet.

5 kommentarer:

Miss Jones sa...

Friska på dig! Kram

Anonym sa...

Stackars Dig, hoppas Du tillfrisknar snabbt. Vi ses på vår tjejträff nästa vecka. Kram/C

Maggan sa...

Miss Jones o C: Tack för hälsningarna. Känner mig lite bättre idag, men nu har även Maken drabbats, så vi är två sjuklingar hemma.

Anonym sa...

Krya på dig! Kram Gitte

Maggan sa...

Gitte: Tack, jag är lite bättre idag. Har fått behålla te och smörgås. Kan nog gå imorgon. Det ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...