2011-05-14

Marknadsdag

Lördag betyder marknadsdag i den lilla staden i Körsbärsdalen. PO66 och jag tog korgen på armen och gick iväg. Vi gick förbi många trädgårdar där det blommade ymnigt. Speciellt imponerade blev vi av rosenbusken ovan, som inte bara var otroligt vacker utan den doftade dessutom alldeles underbart. En liten rar dam stod på huvudet i sina rabatter. När hon märkte vårt intresse frågade hon om vi ville ha en kvist. Nu tackade vi vänligt, men eftersom vi var på väg till staden så passade det inte så bra.


Det var fullt med folk i rörelse. Det fanns massor med varor att lockas av. På en gata satt dessa två musikanter och spelade så att alla ungar stannade och dansade av hjärtans lust. Efter besök hos doktorn och apoteket (jag har en besvärlig inflammation i benet), så kunde vi handla oliver, lavendelpåsar, bordsunderlägg, kylskåpsmagneter i form av körsbär... Kort sagt lite av livets nödtorft.


Lunchen åt vi på en uteservering vid Medelhavet, en tallrik med havets läckerheter.


Nu väntar Eurovisionsschlagern!4 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter härligt mysigt! Utom benet då...:( Hoppas det är bättre idag!

Kram/ Lillasyster L

Smörblomman sa...

Låter härligt! Enjoy! kram/E

Lisan sa...

Det låter som om ni har det jättefint och njuter av tillvaron! Så ska det va', när man har möjlighet!

Musikanta sa...

Hade ingen aning om att det var Eurovisionsschlagern den dagen! Gick väl dåligt som vanligt, antar jag, haha, så det var väl ingen förlust.
MM är vegetarian, så det blev inga havets läckerheter för oss på resan - mer åt pizzahållet...
Kram från Ingrid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...