2012-06-17

Firad i förtid

Jag har blivit firad i förtid, dels en kväll i veckan som gick, och dels idag. Jag fyller något väldigt ojämnt imorgon, men redan i torsdags kväll blev jag uppvaktad av "Lunchgänget". Vi susade ner till Sockenstugan vid Bodarnesjön och intog kaffe, räkmacka och frasiga våfflor med jordgubbssylt och grädde. Jag fick en ampel med en präktig jordgubbsplanta i. Sedan tog vi ett varv runt klosterruinen som har gjorts iordning så fint.  För bara några år sedan var det mest en överväxt kulle där det bodde huggormar.
Idag hälsade vi för första gången på i min Lillasyster L:s och hennes K-O nya boende. När vi kom höll de som bäst på att baxa in pianot. Sicket paradis de har hittat! Absolut perfekt. En sjuttonhundratals gård på en blommande kulle med god plats för familj, vänner, hästar och hundar. Här blev jag uppvaktad med sång och hurrarop och en helt underbar trädgårdsbok av Karin Berglund. Vad jag känner mig bortskämd!

Jag har gått och funderat på avsked och att man aldrig vet när det är sista gången man upplever något, träffar någon... Men däremot vet jag att det var den första, men säkert inte den sista, gången jag besökte min systers nya hem på blomsterkullen.

3 kommentarer:

PO66 sa...

Vi instämmer i hurraropen och hoppas att det hörs hela vägen till Sverige!
Kram från oss båda

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen!

Var med Kupans tipsgäng till Sockenstugan i onsdags och åt världens godaste grekiska biffar,
kan rekommendera dessa.

Kram/ I

epsilon sa...

Grattis i efterskott. Ojämna födelsedagar är ju lika roliga att fira som jämna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...