2015-07-05

Och kärleken förde oss samman ...


Idag känner jag mig som en boa constrictor som svalt ett stort byte. Jag håller på att smälta alla intryck från gårdagens fantastiska bröllop i lilla vackra Duvbo kyrka, som ligger väl inbäddat i ett lummigt villaområde.

Systersonen och hans härliga flickvän sa ja till varandra inför en stor samling släkt och vänner. Ja, en del kom till och med ända från Nordamerika för att vara med. Det finns så mycket musikalitet i båda släkterna och hos parets vänner och det fick vi njuta av, både i kyrkan och under bröllopsmiddagen som hölls i restaurangen i Marabouparken.


Men först minglade vi i parken medan vi smuttade på välkyld cava. Det behövdes för dagen var varm. Herrarna längtade efter att få hänga av sig kavajerna, som den här herren nedan redan gjort:


Damerna hade det lite lindrigare:


Sedan följde middagen med många trevliga tal och musikinslag och inte minst mycket god mat och trevliga pratstunder med bordsgrannarna. Snett över bordet satt syster S, vars son O sjungit och spelat gitarr i kyrkan, I give you my morning.


Tyvärr måste vi i Örebro-bilen bryta upp innan bröllopstårtan kom in. Vi susade hemåt i sommarkvällen, passerade Västerås som var till brädden fylld med amerikanska bilar, och avslutade samvaron med en het kopp kaffe på MacDonalds. Det var midnatt innan vi nådde hemmets dörr och vi undrade om festen fortfarande pågick där borta i Marabouparken.


Tack, kära brudpar, för den fantastiska festen och lycka till med er fortsatta gemensamma liv.


2 kommentarer:

Bloggblad sa...

Åh, vad härligt! Sommarbröllop (som man inte ordnar med själv) är ju helt underbart att förgylla livet med.

Maggan sa...

Ja, Bloggblad! Vilken upplevelse - något att minnas resten av livet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...