2015-11-16

Festligt Födelsedagsfirande För Far


Gårdagseftermiddagen blev så trevlig. Vi firade Maken med god mat från Dahlins, vår omtyckta kineskrog. Su Qin hade skickat med klubbor till Hjärtat som en extra hälsning.


Efter kaffet var det dags för en "groupie". Jag hade 12 sekunder på mig att sätta mig på plats bakom födelsedagsbarnet. Hjärtat kunde inte låta bli att göra miner, förstås. Den här bilden är tredje försöket. När det var dags för henne att gå iväg till simskolan på Hagabadet, gick vi andra på bio.

Sönerna bjöd pappa på den nya James Bond-filmen Spectre, medan Em och jag valde att se Så ock på jorden.


I den filmen var det mycket håll-igång med ett tydligt budskap "Ta ingen skit". När Halleluja-kören hade paus, hördes genom väggen hur det mullrade och skakade från biosalongen bredvid. Bond körde någon muskulös maskin, både i luften och på marken, förstod vi. Epsilon påpekade härom veckan att Daniel Craig som spelar Bond är bra lik Putin. Jag håller med.

Önskar er en trevlig ny novembervecka!

4 kommentarer:

Tredje året i Hjo sa...

Ser himla gott ut med kinesmat. Kan det vara friterade räkor tro?

Maggan sa...

Det var gott: friterade räkor, crispy chicken med stark sås och biff med casewnötter och vattenkastanjer

Bloggblad sa...

Fin groupie! Vi har också problem med grimaslusten...

Jag ska inte se Bond, men din film ska jag se, när den kommer i tv. Ikväll är jag ensam hemma och letade efter nåt bra i tv 4:as gratisutbud. Jag hittade Medicinen, trodde att jga hade sett den, men det var bara en massa trailers jag hade sett. Den fick inte bra kritik, men jag tyckte att den var kul.

Maggan sa...

Bloggblad: Medicinen, är det efter boken av Arthur Hailey månne? Eller är den en svensk film med bl a Helena Bergström? Min film var en aning överdriven, många känslosvall, men en positiv grundton. Och så handlade den ju om körsång!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...