2017-09-14

En alldeles vanlig septemberonsdag


God morgon!

Ny dag, nya beröm, som en exkollega sa så förväntansfullt mest varje morgon.

Igår fick vi volontärer på Röda Korsets Kupan beröm för att vi ställer upp och jobbar för en god sak.  - Utan er hade vi inte haft Kupan, sa Kicki som är den som "har hand um ´et". Det kändes bra att höra. Vi hade samlats till lunch på ett trevligt ställe och Kicki passade på att informera om det som är aktuellt för oss. Vi fick höra att tre nya frivilligarbetare rekryterats till vårt team, jättebra!

Brutus Östling och hans fantastiska fågelbilder
På kvällen var det dags för höstens första föreläsning i Föreläsningsföreningens regi. Det var den karismatiske Brutus Östling som höll en fantastisk presentation av fåglar över hela vår jord. Vilken parad av stiliga brushanar, ruggugglor, blyga gamar, kraftfulla kondorer, skimrande blåkråkor...
Du skulle ha vart med! Tyvärr var det inte så många som kom till Kunskapens Hus, den här mörka septemberkvällen.

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

epsilon sa...

Tycker lite synd om mig själv för att jag missade föreläsningen pga hosta och snor. Och synd att inte fler kom. Men alla som kom fick ju bra plats och hans bilder kom till sin rätt.

Maggan sa...

Hej epsilon!
Ja, det var ju otur att du blev sjuk. Hoppas att du är bättre nu. Det var i alla fall en bra föreläsning med en kunnig och trevlig person och helt magiska bilder.

Krya på dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...