2019-08-05

Vilken fest!


Coola Kolis berättar om den fantastiska, sanna, historian när Manchester United kom till Laxå för att spela mot divisionfyralaget Laxå IF på Ramundervallen 1988. Det blev 4 - 0 till Manchester United, vilket måste vara ett mycket bra resultat för Laxå IF. Något att lägga till i Laxås historiebok.

Kolis var ett mycket trevligt inslag på vår hembygdsdag i herrgårdsparken igår. Vi damer i föreningen hade bakat 12 tårtor som vi bjöd på. Det var också ett populärt inslag.


Tårtor och kaffe fick en strykande åtgång. Maken och BP spelade dragspel till kaffet och jag sjöng i mikrofon för att leda några allsånger. Vilket drag!


Det kom mycket folk, rekordmånga.


Innan locken togs av suktade en liten kille framför tårtbordet:


Det bästa med hela dagen var att alla var positiva och hjälpte till. Vi fick låna stolar, bord och tält och alla högg i med vad man kunde göra. Satte upp, plockade fram, bakade, bryggde, bar, spelade, visade samlingarna för besökare... Fin gemenskap och mingel under träden. Och trots att regnmolnen hotade i horisonten så var himlen ovanför parken oskyldigt blå. Precis som det ska vara.

3 kommentarer:

epsilon sa...

Vad roligt att det blev så lyckat, ni gör ju en fantastisk insats för lokalsamhället. Hade gärna varit med men här gick ett födelsedagsbarn före.

Maggan sa...

Tack epsilon för dina uppskattande ord. Känns bra. Klart att familjefiranden går före, helt klart!

Ulrika sa...

Kul att det är en så aktiv förening. Ser fram emot att hänga på när vi flyttat. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...