2020-08-16

Strandhäng

 Vi är allt lyckligt lottade som bor där vi bor, men många små och stora sjöar runt om oss och med storskogen inpå knuten.

Maken och jag har återupptäckt en vacker strand. Vi var där i våras då det var kyligt men soligt och så i förrgår, då jag hoppade i plurret för fjärde gången i år. Och igår blev det en femte gång! Då tog vi med oss Joy och LH. Igår var det några fler sällskap på sandstranden än i förrgår, men det var ändå inte trångt. LH njöt av att bada och simma, hon är ett riktigt vattendjur!

På fredagen var det inte särskilt många soldyrkare på stranden.
På fredagen var det inte så många soldyrkare på stranden.



LH börjar i sexan i morgon måndag, så det gällde att njuta av de sista sommarlovstimmarna! Efter strandhänget åkte vi till den mysiga restaurangen Luripompa i Sannerud och njöt av deras Tivedspizza som är så god och så väl tilltagen att vi delade den på två, LH och jag.


Tittut - solrosorna som fåglarna sått kikar på oss över spaljékanten

3 kommentarer:

Bloggblad sa...

Åh, vad mysigt med små skogssjöar! Såna finns inte många här omkring, men vi har ju havet... ändå ganska långt till riktiga badställen där, det är ofta väldigt sumpigt eller privata klippor. Men jag ska inte klaga, vi har 70 min till fots eller 10 min i bil till en fantastisk badplats i en liten fjärd av Östersjön.

Fast nu målar vi bara hus den här veckan...

Maggan sa...

Bloggblad: Härligt med havet också. Mycket jobb med målandet, men så skönt när det är gjort. Hoppas att ni har tid med ett dopp också, medan det är vackert väder.

THE ONLY TRUE HACKER IN THE WORLD ® sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...