2011-12-30

Oplanerad och lyckad utflykt

Det blev en fin dag, denna min sista semesterdag för i år. Solen sken och det var några minusgrader. Varför inte åka ut och njuta av ljuset, tyckte jag.

Vi åkte ut till Fyrnäset med sina stolta gamla furor. En man kom roendes och när han drog upp båten på land såg vi att det var en gammal bekant. Han hade varit och sett till sommarhuset på ön mitt emot.

Vi behövde handla inför nyårshelgen och beslöt att göra det i Askersund. Varför inte ringa och kolla med A om han ville fika med oss först på det söta caféet Tutingen, tänkte jag. Sagt och gjort. Roligt att ses igen och prata ikapp. Jag åt en god varm smörgås med chèvre, valnötter och honung och ett apelsinbröd. Mums fillibabba!

Det blev en skön men kall promenad ut till Borgmästarholmen med en strålande utsikt över den lilla staden innan vi avslutade med inköpen på Coop.
Hemresan bjöd på en praktfull solnedgång. Maken fick stanna bilen så att jag kunde fota. Se bilder i collaget ovan.

Imorgon firar vi äldste sonens födelsedag och så nyår med goda vännerna. The same procedure as every year!

7 kommentarer:

PO66 sa...

Sitter här och äter de sista pepparkakorna och läser din blogg. Vill passa på att önska er båda Gott Nytt År. Stort grattis till sonen också och hälsa vännerna så mycket. Snart börjar planeringen av vårresan.
Stor kram från oss

Maggan sa...

PO66: Gott Nytt År till er också! Ser fram emot planering och resa! Och att få träffa er igen!

Kram

Musikanta sa...

Fina bilder från er utflykt. Jag önskar dig och de dina ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
Kram från Ingrid

Maggan sa...

Gott Nytt År, Ingrid! Du har varit en trevlig ny bekantskap och jag ser fram emot att få kika in i din blogg under 2012 också.

Kram, Margareta

Miss Jones sa...

Gott Nytt 2012 min kära vän! Som vanligt så håller din blogg mycket hög standard, gillar verkligen att läsa dina välprintade ord(topp trelistan!) Hoppas du får ett friskt och fint 2012 med många många ord! Stor kram!

Maggan sa...

Miss Jones, I miss you! Tack för dina ord, blev så glad! Gott Nytt År, önskar jag dig innerligt!

epsilon sa...

Fina bilder, ser vårlikt ut. Vilken skillnad mot förra året.
God fortsättning på det nya året önskar dig och de dina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...