2023-06-19

Jag hör något i luften som surrar!


Efter många veckor med gassande sol, fick vi så en dag med milt, välgörande regn. Den doftande vita finska rosen i trädgården har redan slutat blomma, men brudspirean har haft fullt surr i sina plymer. 

Våra goda vänner från Les Pyrenées Orientales kom farandes med bil och mellanlandade hos oss. Så roligt att få ses igen! För mig var det ett år sedan sist jag träffade paret i Stockholm, men det var fyra år sedan som Maken träffade A, under vår gemensamma resa till Guernsey och Jersey. Sedan dess har det blivit tillökning i familjen. De har numer en vacker, snäll och livlig vovve som lystrar till namnet Zacki. 

I veckan träffades vi volontärer (röda västarna på Kupan) i Sockenstugan och åt en sommarsallad. Roligt att caféet har öppnat igen, det är ju en tillgång för vägtrafikanterna och för oss som bor i grannskapet. På trappen står M, som packat väskorna för sin årliga tur till huset på Balkan. 

Igår fyllde jag år hela dagen. En fin present var sommarregnet som föll mjukt från tidig morgon till kvällen. Joy och Eli var här och fem fina flickor tittade in och förgyllde dagen. 

Pe och hans familj var förkylda, men skickade en hälsning med bild. Vi ses ju om bara några dagar.

Önskar dig en fin midsommar!💗🍓🌼




Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...