2010-04-27

Under korkeken

Försökte göra ett tjusigt collage, men Blogger ville inte kännas vid Powerpoint. Undrar just folk använder för program. Jag har sett sådana fina presentationer. Nåja, det får väl bli på det gamla vanliga sättet denna gång.

I söndags gjorde vi en utflykt till vårstället Trystorps Ekängar. Vi har besökt denna vårlund varje år i 25 års tid. Det är så härligt när marken är översållad av blå och vita sippor.

Nu var parken så fint iordninggjord med rullstolsvänliga stigar och gott om bänkar och bord. Fastän det var många bilar på parkeringen, så finns det plats för alla att njuta av våren.


Vi följde stigen runt och Isabelle fick bekanta sig med den väldiga ihåliga eken där hennes pappa, mamma och farbror blivit fotograferade otaliga gånger. Nu var det Isabelles tur, men hon förstod nog inte riktigt vad det var frågan om. Men vi kommer nog att få följa henne och eken, precis som vi gör med Ferdinand under korkeken: 1 år, 2 år, 3 år ...

Blåsippor, vitsippor, vårlök och lungört blommade. Koltrastens klara toner dallrade bland trädkronorna. En grönmossig jätteek hade vräkt omkull sig i den senaste vinterstormen.
Just nu, när allting gror och sjuder och det bara precis har börjat, då är det som allra härligast. Jag njuter av den fräscha våren och hoppas att du gör det samma!
Vårhälsningar från mig!
Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...