2010-08-29

Detta har hänt... kort resumé- Hej farmor! Nu tar vi Bä, bä vita lamm! Vi sjöng för glatta livet hela vägen in till Örebro. En bred regnbåge spände över Närkeslätten mot Kilsbergen till.

Hemma hos Lilla Hjärtats mammi och pappa fick vi en underbart len potatis/purjolöksoppa med nybakade scones till. Sedan besökte Maken och jag Conventum där det var släktforskningsmässa. En alert dam från Hallsberg hjälpte mig att söka efter mina rötter. Jag letar speciellt efter spår av min mormor Anna som några år var småskolelärare i Viby kyrkskola. Hade jag varit pensionär hade jag nog satt igång med det samma. Intresset finns där, även om tiden saknas.

Ikväll är jag väldigt trött. Det tar på krafterna att stiga upp före fyra för att hålla en liten tjej sällskap. Så det blir nog tidigt i säng.

2 kommentarer:

epsilon sa...

Släktforskning är så intressant men det tar tid och man blir helt uppslukad. Utmärkt för pensionärer fast man behöver nog sovmorgon innan man startar.

Lisan sa...

Släktforskning verkar väldigt intressant, men trots att jag är pensionär har jag upptäckt att jag inte har tid. För nöja mig med vad sonen forskat fram under en tid, när han var arbetslös och passade på att besöka SVAR i Ramsele.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...