2020-01-30

Januaridagar


Äntligen lämnar vi denna heltäckande gråa januarimånad bakom oss och tar ytterligare steg mot ljuset. Naturligtvis har januari 2020 haft sina ljusglimtar också: fantastiska gryningar och solnedgångar och trevliga möten med människor.

Vår kära svärdotter Em fyller i mitten av månaden och vi var där och sjöng och hurrade för henne. Med oss hade vi också en "växa-säng" som jag fyndat på Kupan till barnbarnet LL som genast ville prova.

Huset längst upp till vänster är Rönne Kapell som var målet en solig (!) dag då vi gjorde en improviserad utflykt. Tyvärr var caféet stängt så vi missade att få smaka på deras goda kaffe och bullar.

På januari månads eftermiddagscafé på Casselgården spelade och sjöng prästen Simon det som kommer att bli framtidens sånger på äldreboendena: Beatles. Yesterday och When I´m sixtyfour kommer att konkurrera ut Rönnerdahl och Brevet från Lillan. Obladi oblada, allsången var stark och god.

Maken har dragit på sig en kraftig förkylning, men jag ska gå på årets första linedanceträning i eftermiddag. Det ska bli roligt och dessutom nyttigt att röra på sig.


1 kommentar:

ahmed sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...