2014-11-17

Fotoutmaningen 17: S som i ...

Dagens ämne: S som i ...

Det får bli Saknad. Lilla Hjärtat kanske saknar sina rosa Foppatofflor och jag saknar verkligen Lilla Hjärtat.

När Lilla Hjärtat lämnat huset var det dags att byta om och ta fram nothäftet. Det var konsert på Casselgården med Andreas Lutmark,  fyra musiker och vi fem körtjejer i Projektkören. Jag var nog lite nervös, eftersom jag drömde natten innan att jag skulle deltaga som Sveriges representant i Eurovision Song Contest och kände mig osäker. I drömmen kom jag aldrig fram till mitt framförande. Men igår gick det ganska hyfsat. Speciellt nöjd är jag med körens version av Tro av Marie Fredriksson.

Idag har jag bakat en mjuk pepparkaka som jag ska ta med mig till kvällens begivenhet: Inger Pippi Nilsson kommer till Casselgården och berättar och sjunger om sitt liv med Astrid Lindgren. Kakan får bli en av många vinster i brödlotteriet.

4 kommentarer:

Musikanta sa...

Vilken tur att du vaknade innan det var din tur i Melodifestivalen!
Fint inlägg i fotoutmaningen också. Ha det så trevligt i kväll med Pippi Långstrump!
Kram från Ingrid

Maggan sa...

Ingrid: Ja, det var för väl. Kände mig riktigt lättad.
Kram, Margareta

Bloggblad sa...

När jag hade nybörjarkör, så drömde jag ofta att vi skulle framträda. Antingen hade jag glömt noterna eller glömt komma dit eller glömt var det var....

Inger N tycker jag lite synd om, hon har berättat så många gånger i tv hur Pippi har förföljt henne och hindrat henne från seriösa jobb eftersom alla ser henne som Pippi.skulle vara intressant att höra henne. Bra att hon kan vända på det och leva på att berätta om det.

Maggan sa...

Bloggblad: Inger N var strålande. Charmig, rolig, kurvig, spontan. Publiken trivdes stort i hennes sällskap. Många i publiken var körsångare så jag tror vi överraskade henne rejält när det blev allsång. Hon frågade om vi ville hänga med till nästa gig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...